IS-Sportti

Vaatetus

Valikoimissamme on runsaasti aikuisten ja lasten merkkivaatteita aktiiviurheiluun sekä vapaa-aikaan, mm.: takit, housut, välikerrastot, sukat, hanskat, päähineet, uimapuvut.

 

Jalkineet

Meiltä löydät jalkineet joka lähtöön; aikuisten ja lasten ulko- ja sisäpelikengät, juoksulenkkarit eri alustoille, piikkarit eri lajeihin, vaelluskengät, vapaa-ajan kengät yms.

 

Urheiluvälineet

Tarvitsetpa urheiluvälineitä kuntoiluun tai kilpaurheiluun, niin ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Tarjomme teille välineet golfiin, pesäpalloon, jalkapalloon, yleisurheiluun, jääkiekkoon. Meiltä löydät myös uimalaseja ja -tossuja sekä lasten uima-avut.

 

Urheilijan ensiapu

Haavereita sattuu kotioloissa ja liikunnan parissa. Meiltä saat nopean ensiavun tarvikkeet: kova- (valkoinen) ja kinesioteipit, kylmäpussit ja -sprayt. Jos vammasi tarvitsee jämäkämpää ja pitkäaikaisempaa tukea, niin vaihtoehtoja löytyy siihen selkä-, polvi- ja nilkkatuista.

Seura-asut

Toimitamme suuret ja pienetkin määrät tarpeesi mukaan laajoista yhteistyökumppaneiden valikoimista. Tarra- ja tekstiilipaino painaa asuihisi myös logot/kuvat/tekstit.

Kysy kilpailukykyinen seuratarjous sähköpostilla, puhelimitse tai poikkea myymälässämme.

 

Polkupyörät

Odottelemme kevään 2021 mallistoa.
 
 
Huollamme kaikenmerkkiset polkupyörät.