IS-Tarra

Tulostus

Käytössämme on Roland TrueVis SG300 (neliväri CMYK) leikkaava suurkuvatulostin, jolla tulostamme kätevästi mm.: julisteet, valokuvat, tarrat, lämpösiirtokalvot, canvastaulukankaat. Materiaalit tulevat meille rullatavarana,  ja materiaalista riippuen max. tulostusleveys on 700 cm.

Teippaus

Suunnittelemme tarrat henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin, kaivureihin ym. muihin työkoneisiin. Suunnitelmat löytyvät myös ikkuna- ovi- ja lattiateippauksiin. Voit myös lähettää omat ideasi/suunnitelmasi meille ja toteutetaan ne yhdessä. Voi tilata meiltä pelkät tarrat, kyltit, opasteet tai voimme tehdä myös kaiken  puolestasi, suunnittelusta asennukseen.

 

Mukiprässi

Prässäämme perinteiset keramiikkamukit, joita voit ostaa yksittäin tai isommissa erissä. Yksilöllisesti painettu muki on oiva lahja esim. ystävälle. Voit tilata mukeja vaikka messuille tai muihin yrityksesi tapahtumiin. Yhdistykset, seurat tai koululuokat voivat tilata mukeja myös varainhankintaan (vähintään 1 ltk = 36 mukia).

 

Graafinen suunnittelu

Kysy lisää suunnittelupalvelustamme, puh. 045-7750 6019.

Tekstiilipainatus

Lämpösiirtoprässillä pystymme painamaan tekstiileihin (paidat, pipot, lippikset, työvaatteet) haluamasi kuvat/logot tai tekstit. Luokat, seurat tai yhdistykset voivat tehdä myös varainhankintaa pipoilla/lippiksillä, ja saada siten kannatusta toiminnalleen.

Canvastaulut

Teetä meillä upea sisustustaulu omasta suosikkikuvastasi. Kokovaihtoehtoja on useita. Materiaali tulee meille rullatavarana, jonka max. tulostusleveys on 700 cm.

Viralliset työmaakortit

Valmistamme veronumerolain mukaiset viralliset työmaakortit, myös sirulliset RFID-tunnisteiset. Rakennustyömaalla työskentelevällä henkilöllä on oltava näkyvillä veronumerolain mukainen kuvallinen työmaakortti. RFID-kortti sisältää sirun, jota voi hyödyntää työajanseurantaan ja kulunvalvontaan. Otamme tarvittaessa henkiläkuvankin.
Tallennamme työmaankorttipohjan tietokantaamme (salattu), joten jatkotilaukset onnistuvat helposti ja nopeasti. Jatkotilauksissa tarvitsemme vain kuvan ja tiedot uudesta työntekijästä (sopimus).

Työmaakortissa pitää näkyä seuraavat tiedot:
- työnantajan nimi (ja/tai logo)
- yrityksen y-tunnus
- henkilön nimi, veronumero ja kuva