Työkalut ja koneet

  Kuvahaun tulos haulle boxo logoAiheeseen liittyvä kuvaKuvahaun tulos haulle hitachi logoAiheeseen liittyvä kuva

Milwaukee

Laatu on tärkein prioriteettimme. Alkaen sähkötyökalun ammattikäyttäjän tarpeiden ymmärtämisestä, laatu muodostuu ylivoimaisten tuotteiden, komponenttien ja prosessien suunnittelusta ja jatkuu korkeatasoisten materiaalien ja tarvikkeiden käytön muodossa.

Hitachi

Kestävät ja tehokkaat sähkö- ja akkutyökalut ammattikäyttöön. Hitachi-työkalut on suunniteltu vaativaan käyttöön. Tuotevalikoimamme sähkö- ja akkutyökaluista tarvikkeisiin kattaa ammattilaisen tarpeet.

AmPro

Ampro tarjoaa vertaansa vailla olevia käsityökaluja rakentamiseen sekä niiden varastointiin. Laajassa tuote­valikoimassa on mm. mutteri­vääntimiä, avaimia, maali­ruiskuja ja tärkeitä työkaluvaunuja työvälineiden säilyttämiseen. Työvälineet ovat valmistettu tiukimpien standardien ja laatu­vaatimusten mukaisesti. Vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus on tuonut Amprolle kiitoksia ympäri maailman, ja tuotteet tunnetaan erityisesti niiden laadusta, tarkkuudesta ja luotetta­vuudesta. Yksi osoitus tuotteiden luotetta­vuudesta on Ampron työkalu­sarjoille myöntämä ikuinen takuu.

Gedore Boxo

Kunnon työkalut tekevät työstä turvallisempaa ja helpompaa. Varastostamme löytyy kestävät ja luotettavat käsityökalut niin ammattilaiselle kuin tee-se-itse -miehelle.
Valikoimassamme Gedore- ja Boxo-työkalut vaunuohjelmastamme.

Nilfisk

Valikoimastamme löytyvät Nilfisk-tuotteet kuluttajille ja Nilfisk Alto-tuotteet ammattilaisille.