Metsä ja puutarha

   

Moottorisahat

Valikoimassamme on niin "raskaan sarjan" ammattikoneita kuin pienempiä kuluttajakäyttöön tarkoitettuja sahoja. Husqvarna-moottorisaha on luotettava työväline kaikissa metsänhoidon haasteissa, kuten kaatamisessa, harvennuksessa ja polttopuiden teossa.

Ruohonleikkurit

Monipuolisessa ruohonleikkurivalikoimassamme on erilaisin leikkuumenetelmin varustettuja koneita, ja mukana on myös nelivetoisia malleja. Olipa nurmikon haaste mikä tahansa, saat työn tehtyä ensiluokkaisin tuloksin.

Robottiruohonleikkurit

Automower®-robottiruohonleikkureita on kehitetty vuodesta 1995 lähtien. Tuloksena on markkinoiden luotettavin robottileikkuri, joka tarjoaa puutarhanhoitoon testattua tekniikkaa ja monipuolisuutta. Ylpeinä voimme todeta olevamme maailman johtava robottiruohonleikkureiden valmistaja. Hyödynnä vuosikymmenten kokemuksemme ja etsi avullamme puutarhasi kokoon ja muotoon sekä tarpeisiisi parhaiten sopiva malli. Innovatiivinen tekniikkamme näyttää suunnan.

Trimmerit/Raivurit

Husqvarnan trimmerit ovat luotettavia, tehokkaita ja monikäyttöisiä. Keveyden ja käyttöä helpottavien ominaisuuksien ansiosta trimmerin käyttäminen on vaivatonta ja joustavaa. Sen käyttäminen ei myöskään häiritse naapureitasi. Husqvarna-trimmerin käyntiääni on mahdollisimman hiljainen – ominaisuus, jota arvostetaan eritoten taajama-alueilla.

           

Kastelunhallinta

Kaikki mitä kasteluun tarvitaan

Puutarha on paikka, jossa voi rentoutua ja viihtyä. Oikea kastelu on keskeistä sen varmistamisessa, että kasvit ja nurmikko pysyvät vihreinä ja elinvoimaisina. GARDENA tarjoaa toimivia ratkaisuja kasteluun, veden kuljetukseen, vesipumppujen asennukseen ja automaattiseen kasteluun. Lähes kaikentyyppisille puutarhoille on löydettävissä tehokkaita kasteluratkaisuja.

Nurmikonhoito

Kaunis nurmikko on pihan koristus

Jos haluat hoidetulta näyttävän nurmikon, tärkeintä on ruohon leikkaaminen. Jos haluat nurmikolle ammattimaisen ja viimeistellyn ilmeen, siisti nurmikon reunat leikkaamisen jälkeen. Täydellinen puutarha edellyttää paljon muutakin kuin ruohon leikkaamista. Maaperää on myös ilmattava ja lannoitettava asianmukaisella tavalla.

Puiden ja pensaiden hoito

Kauniisti leikatut puut ja pensaat jäsentävät pihaa

Pensailla ja puilla on oma luonteensa ja ulkonäkönsä. Toisaalta niiden on sovittava suunniteltuun pihakokonaisuuteen. Karsinta, trimmaus, leikkaaminen ja sahaaminen vaikuttavat puiden ja pensaiden kehitykseen. Hyvällä suunnittelulla ja säännöllisellä hoidolla niistä tulee olennainen osa pihan ja puutarhan ilmettä.

Puutarhavälineet

Hyvin suunnitellussa puutarhassa on myös oikeat välineet

Perustyötä joudutaan tekemään aina, olipa kyseessä vanha tai uusi puutarha. GARDENAn käsityökalujen, puutarhanhoitotuotteiden, lapioiden ja tarvikkeiden valikoimassa on sopiva väline lähes kaikkiin mahdollisiin puutarhatöihin kukkapenkeistä kasvimaiden hoitoon.

 

                                                          

STIHL on erikoistunut moottorilaitteisiin sekä on maailman myydyin moottorisahamerkki. Kehittämiseen kohdennettuna, heti perustamisvuodesta 1926 lähtien, on STIHL ollut uranuurtaja, joka esittelee ainutlaatuisia innovaatioita. STIHL tarjoaa kokonaispaketin tinkimättömiä laatutuotteita vaativille kuluttajille, jotka haluavat hieman parempaa.

Moottorisahat

Tiesitkö, että STIHL valmisti ensimmäisen moottorisahan jo vuonna 1926 ja että STIHL on maailman myydyin moottorisahamerkki? 80 vuoden johdonmukainen työ, keskittyen innovatiivisiin ratkaisuihin ja laatuun, on antanut meille aseman jossa olemme tänään. Oikean moottorisahan valinta ei ole helppoa. On olemassa monia eri merkkejä ja lukuisia malleja. Miksi sinun pitäisi valita STIHL ja mikä malli? Paljon riippuu siitä mihin käytät sahaa ja kuinka usein. Valikoimastamme löytyy moottorisaha jokaiseen käyttötarkoitukseen: pienimmästä kompaktista sahasta aina vahvimpaan ammattisahaan.

Trimmeri/Raivurit

Jo 1950-luvulla kehitettyä ensimmäistä STIHL raivaussahaa kutsuttiin nimellä 'motorlie'. Raivaustyöt metsässä ja trimmaukset paikoissa joihin leikkurilla ei pääse ovat omiaan ruohotrimmereille ja raivaussahoille. Riippuen moottorista, näillä työvälineillä selvieä kukkapenkkien reunojen siistimisestä aina pitkiin linjaraivauksiin.

Puhaltimet/Painepesurit/Imurit

Käsi- ja reppupuhaltimet puhaltavat leikkuujätteen, lehdet ja roskat kevyesti ja nopeasti. Korkeapainepesurit eivät anna lialle mahdollisuuksia. Yhdistämällä korkean vedenpaineen ja puhtaan veden, niin kaikista itsepäisinkin lika poistuu käden käänteessä. Kuiva-/märkäimurit ahmii kaiken tieltään sekä kotona, autotallissa, työpaikalla ja teollisuudessa.

 Kuvahaun tulos haulle viking logo

Ruohonleikkurit

VIKING on ratkaisu kaikkiin tehtäviin, kuten R-sarjan allesilppuavat ruohonleikkurit, joiden avulla hyödynnät luonnon omaa kiertokulkua. Sarjan pienin MB 2 R on parhaimmillaan pienemmillä ja keskisuurilla nurmikoilla. Joutsenmerkityt MB 4 -ruohonleikkurit tekevät vaikutuksen korkealla leikkausteholla, täydellisellä leikkuutuloksella ja ympäristöystävällisyydellä. MB 4 RTP on tarkoitettu erityisesti ammattilaisten käyttöön. Kolmipyöräiset MB 3 -sarjan leikkurit ovat omiaan jokaiselle helpon käsiteltävyyden ansiosta!

Hakkurit

VIKINGin voimakkaita hakkureita käytetään kaikkiin kotitalouksien ja puutarhan tuottamien luonnonjätteiden haketukseen; oksat, pehmeät ainekset, kuoret ja vihannesten tähteet. Kovat puut murskataan hienoksi hakkeeksi ja lehdet pilkkoutuvat silpuksi. Oksasilppurit siistivät pihasi nopeasti ja voit palauttaa maahan takaisin sen tarvitsemat ravinteet.

Jyrsimet

VIKINGin tehokkailla jyrsimillä möyhit maan helposti ja kevyesti. Unohda lapiot ja talikot, kun voit kevyen runkorakenteen jyrsimellä möyhiä maan nopeammin. Perusteellisesti testattu, tarkoin teknisin ratkaisuin sekä kestävällä rakenteella varustettu jyrsin tekee siitä pitkäaikaisen työvälineen raskaaseenkin työhön. Lisävarustevalikoima lisää käyttömahdollisuuksia.