Autoilu


Kemikaalit

Tarjoamme korkealaatuiset autokemikaalit niin vaativalle kuluttajalle, kuin alan ammattilaisillekin. Olipa kyse auton ulkoisesta ehostuksesta tai korjaamon suorittamasta vaativasta huoltotoimenpiteestä.

Nykyaikaiset autokemikaalit ovat oleellinen osa auton teknistä ylläpitoa, ja esimerkiksi oikealla voiteluöljyllä sekä säännöllisesti käytetyillä lisäaineilla varmistetaan moottorin virheetön toiminta.

Kaikki myymämme kemikaalit on rekisteröity ja hyväksytetty kemikaalien valvonnasta vastaavilla kotimaisilla viranomaisilla.

Autonhoitotuotteet

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat autonhoitotuotteet kaikkiin autoihin. Valtaosa kemikaaleista on biohajoavia, mutta silti tehokkaita. Näin syntyy puhdasta jälkeä ympäristöä rasittamatta.

Liimat, liima- ja tiivistemassat sekä lukitteet

Sikaflex-liimat ovat kaikkien kuluttajien tuntema merkki laadusta. Liimamassojen lisäksi valikoimistamme löytyvät niin pienkorjaukseen tarvittavat pikaliimat, auton korin osien kiinnitysliimat kuin rakennuspuolen tiivistemassatkin. 3M-lukitteet ja pikaliimat kiinnittävät luotettavasti tärinälle alttiit liitokset sekä liimaavat hankalatkin materiaalit.

Maalit ja maalauskemikaalit

Virheetön maalaustulos edellyttää toisiinsa sopivan pohjamaalin ja pintamaalin yhdistelmää. Molemmat löytyvät Motip-valikoimasta, kuten myös oikea värisävy lähes jokaiseen ajoneuvoon.

Voiteluaineet ja -rasvat

Auton voiteluöljyt ovat nykyisin tarkasti moottori- ja vaihteistotyypeittäin vaihtuvia kemikaaleja, ja valikoimistamme löytyvät oikeat öljyt autoon kuin autoon. Voiteluaineiden lisäksi saksalainen Liqui Moly valmistaa täydellistä linjaa nykyaikaisia lisäaineita. Myös King-tuoteperheestä löytyvät korkealaatuiset voiteluaineet auto-, moottoripyörä- ja venekäyttöön.