Asusteet

            Aiheeseen liittyvä kuva    Kuvahaun tulos haulle helly hansen logo        Kuvahaun tulos haulle stihl logo vectorTyylikkäät työvaatteet teollisuus- ja rakennustyöntekijöille.      Aiheeseen liittyvä kuva

 

Stihl

Käytönnölliset vaatteet vapaa-aikaan ja työntekoon. Esimerkkeinä tekniset alusasut ja todella mukavat RAINTEC ulkoiluvaatteet. On tärkeää valita oikeat vaatteet oikeisiin olosuhteisiin.

Husqvarna

Kun työtä ei voi siirtää aurinkoiseen päivään, tarvitaan luotettavia sadevaatteita. Husqvarnan sadevaatteet on valmistettu kestävästä nailonista ja PU/PVC-muovista, ja niissä on tuuletusverkko ja vedenpitävät, hitsatut saumat. 

Kaikki sujuu helpommin mukavissa vaatteissa. Vapaa-ajan vaatteemme sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaan. Materiaalit ovat mukavia ja tarjoavat paljon liikkumavaraa.

Cobalt Gear

Cobalt Gear- työvaatteet ovat vahvistettu Corduralla joka kestää poikkeuksellista kulutusta.

L.Brador

L.Brador – tyylikkäitä työvaatteita  ja yksi markkinoiden innovatiivisin ja laajin valikoima työhousuja. Kehitetty vastaamaan niitä toivomuksia ja korkealle asetettuja vaatimuksia, joita kohdataan teollisuus- ja rakennusalalla joka päivä.

Helly Hansen

Helly Hansen edustaa norjalaista asiantuntemusta. Helly Hansenin osaamista ovat korkealaatuiset, suojaavat vaatteet ja varusteet.

Jalas

Sadan vuoden kokemus tarkoittaa paneutumista paljon muuhunkin kuin suojautumiseen putoavilta esineiltä, teräviltä viilloilta tai erilaisilta lämpötiloilta. Turvajalkineiden tulee olla myös mukavat jalassa, kevyet ja hyvää ryhtiä tukevat, jotta niitä voi käyttää koko päivän kehoa kuormittamatta.